Ledenvergadering 2021

Afgelopen vrijdag 12 november was het weer tijd voor de jaarlijkse Ledenvergadering van IJsclub Ons Genoegen Sint Jansklooster.
De vergadering was goed bezocht en vond plaatst in het dorpshuis Sint Janskamp.

Het wordt een bijzonder jaar voor de ijsclub. Dit jaar bestaan we maar liefst 75 jaar!
Later hopen wij hier nog iets leuks voor te kunnen organiseren.

Dit jaar waren er 3 jubilarissen;
K. Van der Linde is al 25 jaar bestuurslid voor IJsclub Ons Genoegen Sint Jansklooster en is sinds 2003 de voorzitter.
K. Ten Napel is ook al 25 jaar bestuurslid voor de ijsclub. Hij is al jaren de ijsmeester en ook bestuurslid voor de Overijsselse Merentocht.
E. Lok mocht dit jaar zijn 40 jarig jubileum vieren. Hij is de vaste baanveger. Geen sneeuwberg is hem te hoog en hij krijgt elke machine aan de praat.

Bij de verloting zijn de schaatsen gewonnen door D. Hoekman. Wij wensen hem veel schaatsplezier op zijn mooie nieuwe schaatsen!

Aanbevolen artikelen